domov | O nas  « Lokacija  O podjetju »

Vtisi tečajnikov

 

 

Ime in priimek: Anže Molan

Opravljene storitve: tečaj nemščine

Mnenje o opravljeni storitvi: Odličen tečaj nemščine, nimam pripomb. Veliko sem se naučil tako na področju nemškega jezika kot tudi v sferi splošne razgledanosti.

 

Ime in priimek: Urška Arlič Gololičič

Opravljene storitve: tečaj nizozemščine

Mnenje o opravljeni storitvi: Opravila sem 60-urni individualni tečaj nizozemscine. Moj profesor je bil gospod Thomas in iskreno sem navdusena nad tečajem. Nivo je vrhunski, pristop profesionalen z obilico pedagoškega čuta. Odnos korekten in prijazen, pridobljeno znanje višje od pričakovanega. Profesor je vselej poskrbel za motivacijo, vmes v času med dvema lekcijama je dal ravno dovolj konstruktivne naloge in posredoval zunanje povezave do aplikacij/orodij za krepitev znanja. Počutila sem se, da je moj trud obrestovan in vselej z veseljem hodila na pouk. Jezikovno šolo izjemno priporočam vsem. 

 

Ime in priimek: Robert Šifrer

Opravljene storitve: tečaj nizozemščine

Mnenje o opravljeni storitvi: Nizozemščino sem potreboval zaradi načrtovanega enoletnega strokovnega izpopolnjevanja na kliniki v Amsterdamu. Pri g. Thomasu sem se je učil približno 8 mesecev. Moram reči, da sem v tem času precej napredoval. Po enem mesecu življenja v Amsterdamu lahko rečem, da v vsakdanjem življenju zlahka shajam. Nekaj težav imam, če sogovorniki govorijo hitro, vendar pa se hitro prilagodijo. Enako lahko rečem za Thomasa. Učne ure je sproti prilagajal mojemu znanju. Če se je zataknilo, je razumevajoče pomagal, če je šlo brez težav, je uporabljal dodatno in bolj zahtevno gradivo. Cenim to, da je pomagal tudi pri strokovnih izrazih. Pri urah ni bilo nikoli dolgčas. G. Thomasa priporočam vsakemu, ki bi se želel učiti tujega jezika. Hitrost napredovanja in nivo napredka gresta pri g. Thomasu z roko v roki.

 

Ime in priimek: Veronika Tošić

Opravljene storitve: tečaj švedščine

Mnenje o opravljeni storitvi: Z učenjem švedščine sem zelo zadovoljna. V kratkem času sem se veliko naučila, ne samo slovnice, tudi konverzacije, saj je učitelj zahteval pogovor le v švedskem jeziku.

 

Ime in priimek: Dr. Valentina Hribar Sorčan

Opravljene storitve: tečaj angleščine

Mnenje o opravljeni storitvi: Moja hčerka gimnazijka hodi na angleški tečaj h g. Thomasu Kobilšku oz. k učitelju Tilnu Tomšetu. Že ob dogovarjanju o programu individualnega dela je g. Thomas pokazal polno razumevanje za njene potrebe in nato ves čas tečaja skrbno spremljal njen napredek ter poskrbel za to, da je pouk potekal na vse bolj zahtevni ravni. Prav tako si je močno prizadeval, da bi se kar najbolj prilagodil hčerkinemu šolskemu urniku, tako da ji po koncu pouka ni treba nič čakati na tečaj. Za jezikovno šolo g. Thomasa Kobilška moram izrecno povedati, da je njena organiziranost na najvišji možni ravni, ob tem pa sta tako g. Thomas kot g. Tilen ob vsej strokovnosti tudi osebno zelo pozorna in prijazna. Zelo moram torej pohvaliti tudi samega učitelja, g. Tilna, ki za hčerko pripravlja točno takšne vaje in s takšno stopnjo zahtevnosti, kot jih potrebuje. Na tečaj prihaja poponoma pripravljen in tudi vmes si je pripravljen vzeti čas in pregledati dodatno gradivo, npr. eseje, ki jih hčerka vadi pred šolskimi testi. S hčerko sva zelo veseli, da sva po priporočilu mojega sodelavca prišli do tako vrhunske jezikovne šole v središču Ljubljane. V šoli je dosegla viden napredek. Zato jo toplo priporočava tudi vam!

 

Ime in priimek: Darja Marinček Prosenc

Opravljene storitve: tečaj danščine

Mnenje o opravljeni storitvi: Vsekakor priporočam ta tečaj, saj omogoča kljub večnemu pomanjkanju časa presenetljivo napredovanje in tečajnika motivira za učenje resnično zahtevnega jezika. Snov je odlično pripravljena in razumljivo podana s primeri, ure pa polne pozitivne energije.

 

Ime in priimek: Neža Grkman

Opravljene storitve: tečaj danščine

Mnenje o opravljeni storitvi: S tečajem danščine sem zelo zadovoljna. Po prvem tednu tečaja, ko res nisem verjela, da bom sploh kdaj kakšno dansko besedo prav izgovorila, mi sedaj, po dveh mesecih dvo do štiri urnega tečaja tedensko, danščina ni več tako zelo tuja. Imela sem individualne ure in to mi je zelo ustrezalo, saj mi tuji jeziki niso ravno blizu in z delom v skupini verjetno ne bi usvojila toliko znanja. Naučila sem se veliko, pri urah mi je bila všeč enakomerna razporejenost slovnične teorije, branja ter slušnega razumevanja in same izgovorjave. To je prvi jezik, ki sem se ga z veseljem učila, čeprav bi zaradi zahtevnejše izgovorjave kdaj v trenutku najraje obupala, spet drugič me je čudna izgovorjava spravila v smeh. Thomas je natančen, prijazen in ravno prav strog. Najbolj sem hvaležna za njegovo mirnost in potrpežljivost pri učenju. Tečaj vsekakor toplo priporočam! ;)

 

Ime in priimek: Urša Habe

Opravljene storitve: tečaj francoščine

Mnenje o opravljeni storitvi: S tečajem francoščine pri gospodu Kobilšku sem bila zelo zadovoljna. Njegov odnos je zelo profesionalen, še posebej všeč pa mi je, da je strog in zahteven. Pravzaprav je zelo prilagodljiv in ustreže željam in zahtevam posameznika. Tečaj sem obiskovala eno leto in se v tem času pripravila na izpit DELF B2, ki sem ga tudi po zaslugi gospoda Kobilška uspešno opravila. Zelo ga priporočam!!!

 

Ime in priimek: Aleksej Jaklitsch

Opravljene storitve: tečaj nemščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Thomas je super, ker te v prijetnem vzdušju nauči tudi pravilne izgovorjave nemškega jezika in ne samo teoretičnega znanja. Je zelo prijazen. K njemu hodim že tri leta.

 

Ime in priimek: Tina & Željko Gligorević

Opravljene storitve: tečaj danščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

S tečajem pri Thomasu sva izredno zadovoljna. V razmeroma kratkem času sva se zelo veliko naučila in nama je odlična popotnica za nadaljevanje. Predvsem nama je bilo všeč, da je prilagodljiv, natančen in da je odličen didaktik. Sami obiski pa so bili tudi zabavni in potekali v sproščenem okolju. Vsekakor bi ga priporočala vsakemu posamezniku, ki želi od tečaja odnesti maksimalno.

 

Ime in priimek: Nataša Komperšek

Opravljene storitve: tečaj švedščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Tečaj, ki ga obiskujem pri g.Thomasu je nemogoče dovolj dobro pohvaliti.
Skupina je majhna, vsi aktivno sodelujemo, predavatelj se posveti vsakemu posamezniku in ima pozitiven odnos do slušateljev.
Obiskovanje tečaja pri g.Thomasu je ena izmed modrih odločitev vsakega posameznika, ki bi rad svoje znanje tujega jezika osvojil v sproščenem okolju, na produktiven in zanesljiv način.

 

Ime in priimek: Sanja Peric

Opravljene storitve: tečaj švedščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Lahko rečem, da je Thomas najboljši učitelj kar sem jih spoznala.Je odgovoren, spoštljiv in izjemno potrpežljiv do tečajnikov.Njegovo poučevanje je to kar tečajnik pričakuje in tudi dobi. Pohvale!

 

Ime in priimek: Simon Vovk

Opravljene storitve: tečaj danščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Tečaj danščine, ki sem ga obiskoval pri Thomasu, je daleč najboljši. Perfektno razloži ter knjiga je tudi zelo dobra. Vsakomur, bi svetoval pouk tujega jezika pri Thomasu.

 

Ime in priimek: Asja Hrvatin

Opravljene storitve: tečaj francoščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Pri Thomasu sem se naučila ogromno in moje znanje francoščine je na res visokem nivoju; hkrati pa se pri urah vedno nasmejem in mi je učenje v veselje, ne v prisilo, kot se to rado zgodi. Poleg tega je Thomas izjemno potrpežljiv in se potrudi, da je tečaj prilagojen potrebam posameznika (skupine). Samo pohvale :)

 

Ime in priimek: Rabije Kastrati

Opravljene storitve: tečaj nemščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Thomas je zelo strokoven učitelj, všeč mi je njegov način poučevanja. Imam 4 stopnjo nemščine, ko sem končala 1. in 2. stopnjo sem se prijavila za izpit Start Deutsch 1, dobila sem 97% od 100 točk, kar nisem mogla verjet, že to veliko pove o Thomasu. Hvala učitelj Thomas, ker ste tako dober!

 

Ime in priimer: Bojan Kuhar

Opravljene storitve: tečaj nemščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Mislim da je vaše poučevanje nemščine zelo učinkovito, saj sem pridobil v 1 letu in pol zelo veliko znanja. Tečaj mi je všeč, ker ni prenaporen, vendar je preveč domače naloge. Predlagam vam, da iz tečaja opustite domačo nalogo. Všeč mi je tudi, ker napovedujete teste.

 

Ime in priimek: Katja Vadnov                                                                                                       
Opravljene storitve: tečaj švedščine 

Mnenje o opravljeni storitvi:

Poučevanje švedščine Thomas izvaja strokovno in na nivoju, ki je pričakovan. Z veseljem se udeležujem terminov in opazujem kako moje znanje napreduje iz ure v uro.
Lahko priporočam vsem, ki razmišljajo o učenju švedščine.

 

Ime in priimek: Manca Planinc
Opravljene storitve: tečaj švedščine

Mnenje o opravljeni storitvi:  

Thomas je izvrsten učiteljev tujih jezikov, saj vzpostavlja odličen stik z učencem. Takoj je moč prepoznati njegovo strast do dela in odličnost jezikovne izobrazbe. Učencu posreduje znanje na preprost in hkrati učinkovit način ob uporabi delovnih listov in učbenika. Pouk na začetku poteka v matičnem jeziku, kasneje pa se preide na uporabo tujega jezika, kar učencu omogoča pridobivanje govornih veščin. O Thomasu, kot učitelju in človeku, lahko napišem samo najlepše, saj njegov umirjen, strokoven, potrpežljiv in zabaven način poučevanja pripelje učenca do stopnje, ko učenje postane nekaj, česar se dnevno veseliš. Brez dvoma bi ponovno izbrala Thomasa.

 

Ime in priimek: Tadeja Rozman                                                                    
Opravljene storitve: tečaj švedščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

O učenju švedskega jezika pri Thomasu lahko napišem le najboljše! Kot je že nekaj tečajnikov poudarilo - ravno pravšnja kombinacija resnosti in profesionalnosti ter zabave in smeha. Všeč mi je zanimivo in kvalitetno kombiniranje različnih vsebin učnega načrta, ki vključuje vse, od teorije in slovnice, do branja, slušnega razumevanja, vaj in ponavljanj ter vmesne konverzacije. Thomas ima tudi lastnost, ki pri tistih, ki poučujejo žal ni samoumevna - je potrpežljiv in pravi pedagog. Priporočam! 

 

Ime in priimek:  Jan Ostrožnik                                      
Opravljene storitve: tečaj danščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Ko sem najprej začel z obiskovanjem tečaja pri Thomasu sem si želel kar najhitreje nabrati čim več znanja. Tako je tudi bilo, saj so ure pri Thomasu zelo zanimive, poučne in predvsem učinkovite. Z ustaljenim načinom dela in dodatnimi vajami sva popestrila najino delo in razširila moje znanje Danščine v razmeroma kratkem času. Vsakega, ki bi se želel naučiti ali pa nadgraditi svoje znanje enega izmed tujih jezikov, ki jih poučuje Thomas, bi priporočal, da se obrne prav nanj. Je inovativen, organiziran, natančen in strog pri delu, po drugi strani pa vseeno zabaven in z veseljem prenaša svoje znanje na druge.

 

Ime in priimek: Nina Furlanič                                                                                         
Opravljene storitve: tečaj nizozemščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Jaz sem imela natancno 1,5 meseca, da sem se naucila vsaj osnove nizozemscine. Brez kakrsnegakoli predznanja. Thomas me je uspel nauciti precej. Z lahkoto sem se vklopila v tecaj tukaj na Nizozemskem, ki je potekal ze par tednov. Ure pri Thomasu so precej intenzivne, ampak jaz sem res zelo veliko odnesla. Nikoli ni dolgcas, nikoli nisem imela obcutka, da nic ne vem, ker je pohvalil vsako dobro izgovorjeno besedo. Vaje, branje in poslusanje so se izmenjavali, tako da so ure hitro minile. Thomasa bi priporocala vsakemu, ce zeli tako kot jaz individualne ure. Hitro se boste veliko in kvalitetno naucili jezika.  

 

Ime in priimek: Nena Miloš
Opravljene storitve: tečaj švedščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Na urah švedščine sem pridobila veliko novega znanja, predvsem kar se tiče besednega zaklada in slovnice. Bilo je vedno hkrati zabavno in poučno. Poleg tega sem s komunikacijo pridobila tudi več zaupanja sama vase in v moje znanje švedščine. Zares priporočam.

 

Ime in priimek: Nik Lenardič

Opravljene storitve: tečaj francoščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Če napišem, kako zabavne so Thomasove ure, bo verjetno izgledalo, kot da se pri njem ne naučiš nič, če pa napišem, kako strog in natančen zna bit, bo pa kot kak baubau... Vendar je oboje, čeprav se morda sliši nezdružljivo, res - ure pri njemu so bile vedno zabavne in polne smeha, a ob tem nas je naučil toliko, da jaz naprimer zdaj berem knjige v francoščini, ki presegajo stopnjo, da katere sem fromalno prišel na tečaju. Vsem, ki me vprašajo, ga priporočam kot zelo fajn učitelja in zelo kul človeka, ki me je res ogromno naučil.

 

Ime in priimek: Saša Zagorc
Opravljene storitve: tečaj francoščine
Mnenje o opravljeni storitvi:

Bonjour, francoščina je prvi jezik romanskega izvora, ki sem se ga začel učiti. Večino časa s Thomasom, in sicer v manjši skupini in nazadnje tudi individualno. Je natančen in zahteven učitelj, vendar največ odtehta, da prilagaja dinamiko učenja sposobnostim in željam tečajnika. Priporočil sem ga že večkrat znancem in ni mi odveč storiti enako tudi na njegovi spletni strani. A plus!

 

Ime in priimek: Maja Lokar
Opravljene storitve: tečaj danščine

Mnenje o opravljeni storitvi:

Za marsikoga danščina ni ravno 'ljubezen na prvo uho'. Je pa učenje kljub temu lahko zelo prijetno in zabavno. Všeč mi je bilo! Rada sem hodila na Thomasove ure in hitro napredovala. Predelala sva nekako dve stopnji. Potem sem se preselila na Dansko in se vpisala v tečaj. Uvrstili so me v četrto stopnjo, tretjo sem pa kar preskočila... Je treba povedati še kaj?

Aktualno

   evidenčna prijava 2023/24

 

Poučevanje jezikov

o poučevanju

denemščina

frfrancoščina

sešvedščina

dkdanščina

nlnizozemščina

A flag featuring both cross and saltire in red, white and blueangleščina

italijanščina

španščina

slovenščina

norveščina

cenik poučevanja

 

Prevajanje & lektoriranje

o prevajanju & lektoriranju

cenik prevodov & lektoriranja

 

sodni prevodI & TOLMAČENJE

o sodnih prevodih & tolmačenju

cenik sodnih prevodov & tolmačenja

 

O nas

vtisi tečajnikov

oddajte mnenje

kontakt

o podjetju

o piškotkih

© 2009, Thomas Kobilšek   |    izdelava strani: lahkotnost.si