domov | O nas  « Kontakt

O piškotkih

Spletno mesto THOMAS jezikovna šola in prevajanje uporablja sejne in lastne piškotke za zagotavljanje delovanja storitve informacijske družbe - spletne strani. V skladu z 157. členom ZEKom-1 (Zakon o elektronskih komunikacijah, Uradni list št. 109/2012) za sejne piškotke, ki zagotavljajo delovanje storitve informacijske družbe, ni potrebna izrecna privolitev uporabnika.

  

Spletno mesto ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

piškotki

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletno mesto naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.

Uporabljeni piškotki

Spletno mesto Flaška uporablja naslednje piškotke, ki ne zahtevajo izrecnega privoljenja uporabnika:

 

Vrsta   Ime

Namen

 

Trajanje
sejni PHPSESSID

omogočajo pravilno delovanje spletnega mesta

 

2 leti
lastni

user_email,
user_password,
user_remember_me,  
user_lang

 

omogočajo prijavo uporabnika v spletno mesto; shranijo se šele po uspešni prijavi  do zapiranja brskalnika oz. 1 leto, če je uporabnik tako želel ob prijavi
lastni

edit_email,
edit_password,
remember_me,
edit_lang,

edit_new_folder_position 

piškotki, ki omogočajo urejanje vsebine strani (samo za urednike strani) 1 leto

 

Vtičniki družbenih omrežij praviloma shranjujejo piškotke, s katerimi identificirajo svoje uporabnike. V teh primerih ne gre za piškotke spletnega mesta Thomas Kobilšek - jezikovno usposabljanje in prevajanje, ampak piškotke spletnega mesta družbenega omrežja.

 

Vsebina posamičnega vtičnika je lahko prilagojena uporabniku, če je le-ta uporabnik dotičnega družbenega omrežja. Vsebino vtičnika prikaže družbeno omrežje, Thomas Kobilšek - jezikovno usposabljanje in prevajanje nima vpliva na vsebino, niti vtičniku ne posreduje nobenih podatkov, na osnovi katerih bi vtičnik lahko identificiral uporabnika.

 

Spletno mesto THOMAS jezikovna šola in prevajanje ne uporablja piškotkov, za katere bi bilo po ZEKom-1 (Zakon o elektronskih komunikacijah, Uradni list št. 109/2012) potrebno izrecno dovoljenje uporabnika.

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

Aktualno

   evidenčna prijava 2023/24

 

Poučevanje jezikov

o poučevanju

denemščina

frfrancoščina

sešvedščina

dkdanščina

nlnizozemščina

A flag featuring both cross and saltire in red, white and blueangleščina

italijanščina

španščina

slovenščina

norveščina

cenik poučevanja

 

Prevajanje & lektoriranje

o prevajanju & lektoriranju

cenik prevodov & lektoriranja

 

sodni prevodI & TOLMAČENJE

o sodnih prevodih & tolmačenju

cenik sodnih prevodov & tolmačenja

 

O nas

vtisi tečajnikov

oddajte mnenje

kontakt

o podjetju

o piškotkih

© 2009, Thomas Kobilšek   |    izdelava strani: lahkotnost.si