domov | Aktualno

Evidenčna prijava na tečaje v letu 2024/25

 

 

Dragi tečajniki, dragi starši,

 

zaključujemo še eno šolsko leto in upam, da ste z učenjem in rezultati dela zadovoljni. Kot običajno, vas tudi letos vabim, da mi čimprej sporočite, kolikor bi svoje znanje želeli nadgrajevati oziroma vzdrževati tudi v prihodnjem šolskem letu. Tisti, ki že dlje časa obiskujete moje jezikovne tečaje, že veste, da je urnik najlažje določiti še pred poletnimi počitnicami, v kolikor je to seveda mogoče z Vaše strani (tukaj apeliram predvsem na zaposlene, katerih obveznosti med enim in drugim letom ne nihajo tako močno, kot je to primer pri študentih in šolarjih, zaradi česar lahko svoj prosti čas v veliki meri organizirate tudi v naprej). Na ta način se vsaj nekateri izognete nepotrebnemu stresu ob začetku leta.

 

Izpolnitev evidenčne prijave Vas ne zavezuje k ničemur, temveč služi le informiranju o možnostih glede urnika.

 

Kolikor boste oddali evidenčno prijavo, Vas bom v kratkem obvestil o možnostih želenega termina. Ko boste prejeli obvestilo o možnih terminih, se boste lahko odločili, ali boste rezervacijo potrdili, ali ne.

 

Naj Vas na tem mestu spomnim še na možnost oddaje svojega mnenja o tečaju, ki ste ga obiskovali oziroma ki ga še obiskujete. Vaše mnenje ni samo po sebi umevno in bodočim tečajnikom bo zagotovo pomagalo pri njihovi odločitvi o obiskovanju jezikovnega tečaja.

 

 Polja, označena z *, so obvezna.

 

 

 

 

 

Posredovano elektronsko sporočilo je bilo poslano na podlagi našega dosedanjega poslovnega odnosa.

 

Če takšnih oglasnih sporočil v bodoče ne želite več prejemati, lahko kadarkoli zahtevate prenehanje uporabe vašega elektronskega naslova za namen obveščanja o storitvah jezikovnih tečajev. To storite tako, da pošljete e-sporočilo z besedilom »Odjava« na moj elektronski naslov, oziroma da me kontaktirate preko kontaktnega obrazca na spletni strani. Po prejemu vašega e-sporočila bo vaš e-naslov odstranjen iz seznama za obveščanje.

Aktualno

   evidenčna prijava 2024/25

 

Poučevanje jezikov

o poučevanju

denemščina

frfrancoščina

sešvedščina

dkdanščina

nlnizozemščina

A flag featuring both cross and saltire in red, white and blueangleščina

italijanščina

španščina

slovenščina

norveščina

cenik poučevanja

 

Prevajanje & lektoriranje

o prevajanju & lektoriranju

cenik prevodov & lektoriranja

 

sodni prevodI & TOLMAČENJE

o sodnih prevodih & tolmačenju

cenik sodnih prevodov & tolmačenja

 

O nas

vtisi tečajnikov

oddajte mnenje

kontakt

o podjetju

o piškotkih

© 2009, Thomas Kobilšek   |    izdelava strani: lahkotnost.si