domov | Aktualno

Evidenčna prijava na tečaje v letu 2021/22

 

 

Dragi tečajniki, dragi starši,

 

šolsko leto se bliža h koncu in letos Vam obvestilo o evidenčni prijavi na tečaje v naslednjem šolskem letu pošiljam nekoliko pozneje kot običajno, kar je posledica obilne količine pedagoških obveznosti, ki sem jih imel vse do sedaj.

 

Upam, da ste z učenjem in rezultati v iztekajočem se šolskem letu zadovoljni. Kolikor bi svoje znanje želeli nadgraditi oziroma vzdrževati tudi v prihodnjem šolskem letu, Vas vabim, da se vpišete v evidenčno prijavo, kot običajno z namenom lažjega načrtovanja prihodnjega urnika. Tisti, ki že dlje časa obiskujete moje jezikovne tečaje, že veste, da je urnik najlažje določiti še pred poletnimi počitnicami, v kolikor je to seveda mogoče z Vaše strani (tukaj apeliram predvsem na zaposlene, čigar obveznosti med enim in drugim letom ne nihajo v tolikšni meri, kot je to primer pri študentih in šolarjih, zaradi česar lahko svoj prosti čas v veliki meri organizirate tudi v naprej). Na ta način se vsaj nekateri izognete nepotrebnemu stresu ob začetku leta.

 

Izpolnitev evidenčne prijave Vas ne zavezuje k ničemur, temveč služi le informiranju o možnostih glede urnika.

 

Kolikor boste oddali evidenčno prijavo, Vas bom v kratkem obvestil o možnostih želenega termina. Ko boste prejeli obvestilo o možnih terminih, se boste lahko odločili, ali boste rezervacijo potrdili, ali ne.

 

Naj Vas na tem mestu spomnim še na možnost oddaje svojega mnenja o tečaju, ki ste ga obiskovali oziroma ki ga še obiskujete. Vaše mnenje ni samo po sebi umevno in bodočim tečajnikom bo zagotovo pomagalo pri njihovi odločitvi o obiskovanju jezikovnega tečaja.

 

 Polja, označena z *, so obvezna.

 

 

 

 

 

Posredovano elektronsko sporočilo je bilo poslano na podlagi našega dosedanjega poslovnega odnosa.

 

Če takšnih oglasnih sporočil v bodoče ne želite več prejemati, lahko kadarkoli zahtevate prenehanje uporabe vašega elektronskega naslova za namen obveščanja o storitvah jezikovnih tečajev. To storite tako, da pošljete e-sporočilo z besedilom »Odjava« na moj elektronski naslov, oziroma da me kontaktirate preko kontaktnega obrazca na spletni strani. Po prejemu vašega e-sporočila bo vaš e-naslov odstranjen iz seznama za obveščanje.

Aktualno

   evidenčna prijava 2021/22

 

Poučevanje jezikov

o poučevanju

denemščina

frfrancoščina

sešvedščina

dkdanščina

nlnizozemščina

A flag featuring both cross and saltire in red, white and blueangleščina

italijanščina

španščina

cenik poučevanja

 

Prevajanje & lektoriranje

o prevajanju & lektoriranju

cenik prevodov & lektoriranja

 

sodni prevodI & TOLMAČENJE

o sodnih prevodih & tolmačenju

cenik sodnih prevodov & tolmačenja

 

O nas

lokacija

vtisi tečajnikov

oddajte mnenje

kontakt

o podjetju

o piškotkih

© 2009, Thomas Kobilšek   |    izdelava strani: lahkotnost.si